Circuit Praga,Dresda,Bratislava plecare din Timisoara

      

Circuit Praga, Dresda si Bratislava Stars Stars Stars

4 zile la Praga+Dresda si Bratislava   Aprilie

Pret 140 Euro ,pentru cei care au calatorit cu noi anul trecut,au dat like pe pagina de facebook,s-au inscris la newsletter,

Excursia la Dresda inclusa !!!

REZERVARI: 0745 844 396


Mai multe poze
Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava Circuit  Praga, Dresda si Bratislava
Locatie


Praga sau 'Orasul celor o mie de turnuri' este unul dintre cele mai uimitoare orase europene. Avand unul dintre cele mai bine pastrate centre medievale din intreaga Europa, orasul a fost inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Praga este un oras ideal pentru amatorii de castele, catedrale si cultura. De-a lungul secolelor, au fost construite biserici, resedinte si palate, sinagogi si cimitirul din cartierul evreiesc si maiestuosul pod Carol, pe raul Vltava. Farmecul Pragai nu lasa indiferent nici un turist vino si convinge-te! Acum !


Informatii Hotel

Programul excursiei in Praga

Vom petrece 4 zile pline in care efectiv ne vom afla in Praga


  O vacanta nu trebuie sa fii scumpta , trebuie sa fie frumoasa!

Descarca vizualizeaza sau tipareste programul:

 

Ziua 

               Sosim in Praga in jurul orei 10.00, autocarul ne va lasa in jurul zonei Stare Mesto.De acolo ne va prelua ghidul nostru local.Vom vizita:Catedrala Sf Nicolae,Catedrala Tyn,Primaria in exterior si ceasul Astronomic. Vom vizita Cartierul Evreiesc (Josefov). Ne continuam drumul pe langa Filarmonica ( Rudolfinum), spre baza celebrului pod Karol.Vizitam podul Karol in detaliu si vom admira grupurile statuare. Dupa aceste obiective vom merge la hotel unde ne vom caza. Optional se poate lua cina.

 

Ziua

                Dupa ce vom lua micul dejun, ne vom indrepta spre complexul muzeal Hradcany. Acesta include:Catedrala Sf Vitus,Palatul cel vechi, Biserica Sf Gheorghe,Ulita de Aur, casa lui Kafka. De asemenea se mai poate vizita Muzeul papusilor si Biserica tuturor sfiintilor. Dupa vizitarea complexului muzeal nu vom reintalni in piata Hradcany de unde vom merge sa vizitam biserica Loreta.

Vom cobori pe strada Nerudova(cu multe magazine de suveniruri) spre cartierul Mala Strana unde vom vizita celebra biserica Sf Nicolae. De asemenea tot pe aceasta strada ingusta si cocheta vom admira cladirile deosebit de frumoase unde  se afla ambasada Romaniei si Italiei. Optional se poate merge in croaziera pe Valtava(10 Eur).De pe vas se poate vedea Praga de pe apa. Ne intoarcem la hotel si putem lua optional cina.

 

Ziua 

       

         Mic dejun. Timp liber in Praga sau optional excursie (25 Euro) in Germania la Dresda. Faima oraşului Dresda este strâns legată de tradiţia muzicală, iar corul de băieţi Dresdner Kreuzchor este recunoscut la nivel internaţional de mai bine de 500 de ani.. Pe lângă muzică şi artă, încă din perioada barocă Dresdei i s-a dus faima ca fiind locul în care multe invenţii si idei creative sau inovative au luat naştere, precum: primul porţelan realizat în Europa (portelanul de Meissen), prima cale ferată construită pe distanţe lungi, prima bere germană Pilsener, filtrul de cafea,tubul de pastă de dinţi.Se poate vizita :Casa operei Semper (Semperoper) din Theaterplatz ,Residenzschloss,Hofkirche,BrühlscheTerrasse,Frauenkirche,Altmarkt sau Piaţa Veche ,Biserica Sfintei Cruci,R.athaus,Prager Strasse.

 

 

Ziua

         Dupa ce vom lua micul dejun si vom preda camerele ,vom merge spre piata Wenceslas sau intr-o destinatie surpriza. Afla doar cei care vin cu noi! Plecare din Praga in jurul orei 12.30 pentru a vizita Bratislava. Aici vom vizita Castelul ce oferă o excelentă panoramă a Bratislavei, a Austriei, și atunci când vremea este favorabilă, a Vienei și Ungariei. Vom vizita Biserica Sf Martin – biserica incoronarilor si podul “New Bridge”, construit intr-un stil retro-futuristic iesit ca  dintr-un episod al Star Trek sau The Jetsons.

 

Daca doriti sa stiti mai mult despre Praga...

 

Podul Carol - in ceha Karlův most - este cel mai faimos dintre podurile peste raul Vltava si una dintre principalele atractii ale orasului Praga. La inceput podul s-a numit Podul de piatra - Kamenný most, sau Podul Praga - Pražský most.
Constructia poduluia inceput in 1357, la ordinele regelui Carol al V-lea si a fost terminat in secolul XV. Fiind singura cale de a traversa raul, podul Carol a reprezentat cea mai importanta legatura intre Centrul Istoric, Castelul Praga si zonele adiacente, pana in 1841.
Podul Carol - Karlův most - are lungimea de 516 m, latimea de aproximativ 10 m si 16 arcade protejate de parazapezi. Podul este decorat cu o alee continua cu 30 de statuete si grupuri statuare, majoritatea in stil baroc, ridicate in secolul XVII.  

Sinagoga Spaniola - in ceha Španělská synagoga - este o cladire construita in stil maur in 1868, dupa planurile lui Vojtěch Ignátz Ullmann, fatada sa fiind o copie a cladirii Leopoldstädter Tempel construita in 1853 in Viena.panělskpanělsk

Cel mai remarcabil aspect al acestei sinagogi este insa interiorul foarte elaborat - fiecare suprafata este acoperita de tipare islamice policrome si aurite, unele pictate si unele sculptate sau modelate.

Petřínská rozhledna sau Turnul Petřín este o constructie din otel inalta de 60 m, o imitatie la scara mai mica a Turnului Eiffel.
Petřínská rozhledna a fost construit in 1891 si a fost utilizat ca turn de observatie si pentru transmisii.
Astazi turnul este doar o atractie turistica a orasului Praga.   

Palatul Lobkowicz - in ceha Lobkovicky palac - face parte din complexul Castelul Praga si a fost construit la inceputul secolului XVI. Familia Lobkowicz a mostenit acest palat in 1627.
Palatul Lobkowicz adaposteste colectiile acestei familii, formata din picturi, arta decorativa, instrumente si partituri muzicale, o mare biblioteca cu carti rare si arhive, arme si armuri, precum si obiecte de arta din secole diverse. 

Orasul Nou Praga - in ceha Nové město - a fost construit in secolul XIV, ca extensie a orasului vechi. Principala atractie de aici este Piata Wenceslas, cu multe magazine si restaurante. In partea superioara a pietii se afla Muzeul National.

Orasul Mic Praga - in ceha Malá strana - se afla vis-a-vis de centrul istoric Praga, peste raul Vltava, pe pantele de sub Castelul Praga. Acest district se remarca prin stradutele si cladirile frumoase, avand ca atractii Biserica Sf Nicolae, Zidul lui Lennon si canalul in stil venetian.
In Evul Mediu Orasul Nou Praga era un centru dominant al cetatenilor etnici germani din oras si totodata adapostea mai multe palate ale nobililor. In schimb, orasele de pe malul drept al raului erau predominant burgheze.

Noua Veche Sinagoga - in ceha Staronová synagoga - se afla in cartierul evreiesc Josefov si este cea mai veche sinagoga functionala din Europa. Aceasta a fost construita in 1270 si este una dintre primele cladiri gotice din Praga.
Sinagoga si-a indeplinit functia de lacas sfant pentru evrei timp de 700 de ani, activitatea sa fiind intrerupta doar in timpul ocupatiei naziste, in anii 1941 - 1945.

Muzeul National - in ceha Národní muzeum - reprezinta o asiciatie de muzee diverse, totalizand aproximativ 14 milioane de exponate din sfera istoriei naturale, istoriei, artei, muzicii si literaturii, localizate in zeci de cladiri.

 

Informatii camera

Cazarea este intr-un Hotel de 3*  in camera dubla cu baie proprie

Acest hotel se bucură de o poziţie liniştită în cartierul Zizkov, între Dealul Vitkov şi Parcul Parukarka, la 15 minute cu tramvaiul de oraşul vechi al Pragăi. Reşedinţa oferă Wi-Fi gratuit şi o staţie de internet.Toate camerele Hotelului dispun de baie privată şi de TV prin satelit.La bar se servesc o mare varietate de băuturi, cafea, ceai şi deserturi de casă.Cele mai apropiate staţii de autobuz şi de tramvai se află la 3 minute de mers pe jos de Hotel. Maşinile pot fi parcate într-un garaj din apropiere.

Alte informatii

Servicii incluse in pret:

-Transportul cu autocar clasificat

-3 nopti de cazare in camera dubla la Hotel de 3* cu baie proprie+mic dejun

-Ghid local si insotitor de grup in limba romana

-Taxele de drum si parcari la obiective

 

Nu sunt incluse in pret:

-excursie optionala Karlovy Vary 20 Euro/loc sau Dresda 25Euro/loc

-Supliment camera single 20 Euro/loc/zi

-asigurare medicala/asigurare storno

-excursii optionale/taxe obiective turistice

-croaziera pe Vlatava - 1 ora - 10 Eur/loc

Preturi, pachete, promotii

 

Plecare   Adam Muller Guttenbrunn

Sosire   - ora 22.30 in TimisoaraOBSERVATIE:

Acest pret este valabil pentru MINIM un grup de 40 turisti. Pentru mai putini turisti, pretul se recalculeaza. 

Rezerva acum !

TEL:0745 844 396


Modalitatea de plata

1. Transfer bancar:

 


Cardinal Vacante S.R.L. - J35/1812/1991  CIF:1820726

 

Conturi Banca Transilvania
Conturi bancare (lei) :

 

RO61BTRL03601202612238XX

 

 

 

RO66BTRLRONCRT0061223802

 

 

 

Conturi bancare (euro):

 

 

 

RO10BTRL03604202612238XX

 

RO16BTRLEURCRT0061223802

 


Sau la sediul din str. PARIS NR.2 A ( Cladirea IPROTIM la parter  Registrul Comertului)

 

 

 

2.La sediul firmei , Punct de lucru : str.Paris Nr.2A  Timisoara cladirea Iprotim:

 

Bine de stiut:Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Pana in momentul efectuarii unei rezervari ferme, tariful poate varia.

 

Foarte important:

Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.rezervarivacante.eu  sunt verificate si respecta standardele turistice locale.

Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile si Tour operatorii.
Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin  www.rezervarivacante.eu  
Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate la data aparitiei noilor oferte sau reduceri.
Fotografiile prezentate pe site nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar parte din efortul companiei noastre de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare

Alte informatii/fisiere There are no additional files