La Réunion

Insula Reunion se afla la 805km est de Madagascar, adanc in inima Oceanului Indian. Alintata 'l~Ile Intense', Reunion este un paradis muntos, creat de vulcani, iar aroma vaniliei se intinde peste plaje cu nisip negru, cascade, piscuri impadurite si locuitorii primitori.
O mare parte a culturii franceze a patruns in viata de zi cu zi a insulei, amestecandu-se cu influentele africane, indiene si chineze, rezultand un minunat 'twist' tropical. Limba predominanta este franceza si arhitectura inclina spre modelele franceze, dar Reunion este si un taram cu vulcani, chiar cel mai activ vulcan din lume si cicloane. La fel, daca veti comanda la restaurant 'canard a l orange' este farte posibil sa primiti carne de rata si curry.
Desi insula este exceptionala si apele marii sunt limpezi si de culoare turcoaz, numarul mare de rechini face ca inotul si sporturile nautice sa nu fie principala atractie a insulei. Foarte apreciate sunt traseele de drumetii pe teren muntos si 'circurile' - vai vulcanice largi, inconjurate de munti si completate de cascade magnifice.
Insula se bucura de multe zone frumoase, in pofida densitatii mari a locuitorilor care, desi mai demult au prosperat datorita trestiei de zahar, astazi traiesc de pe urma turismului si a ajutorului din partea Frantei. Insa problemele economice persista si deseori au cauzat tensiuni sociale si chiar acte de violenta.

Nu avem in acest moment hoteluri disponibile la aceasta destinatie